New episode

Stanovanje ‘New episode’ je popolna izbira za ljudi, ki želijo uživati v udobnem bivanju v Ljubljani. Nahaja se na izjemni lokaciji, tik pred začetkom peš cone, kar pomeni, da boste v manj kot 10 minutah lahko raziskovali čarobno reko Ljubljanico ali se sprehodili do čudovitega parka Tivoli.

Ena najstarejših ljubljanskih tradicionalnih restavracij s slovensko kulinariko, Slovenska hiša Figovec, je le nekaj korakov stran od stanovanja. Tu se boste lahko razvajali s pristnimi slovenskimi jedmi in uživali v edinstvenem vzdušju. Poleg tega so tudi vse glavne znamenitosti mesta, kot so Zmajski most, Ljubljanski grad, Tromostovje, Prešernov trg, osrednja tržnica in Mestna hiša, le nekaj minut stran. To vam omogoča enostaven dostop do bogate kulturne in zgodovinske dediščine Ljubljane.

Po dolgem dnevu raziskovanja se boste lahko vrnili v udobno stanovanje, primerno za bivanje do 3 oseb. Tukaj boste našli vse potrebno za prijetno in sproščujoče bivanje. Poleg tega vam stanovanje nudi tudi brezplačno parkirno mesto, kar je velika prednost v mestu, kjer je parkiranje lahko velik izziv.

Ne zamudite priložnosti, da doživite vse, kar Ljubljana ponuja, medtem ko se počutite kot doma v stanovanju ‘New episode’.

V BLIŽINI CENTRA

BREZPLAČNO PAEKIEIŠČE

KLIMATSKA NAPRAVA

Mnenja strank

Good place for a short stay in Ljubljana for one or two person. The bathroom is pretty small and even impractical but manageable. The location was great, walking distance to the old town and city centrum. The private parking is a nice addition if traveling by car.

Juho

Julij 2022

We loved staying at Grega’s place in Ljubljana! You can’t beat the location! It’s a 5 minute walk to center. The parking courtyard was very nice when we wanted to leave the car and explore the city. The instructions for getting into the building were a little unclear, but Grega was quick to respond and help us with any troubles we had along the way. All in all, a great stay!

Emma

November 2023

Smještaj je na odličnoj lokaciji, 10ak minuta od centra, te ima parking u atriju zgrade što ga čini savršenim za ostat malo duže u gradu. Smještaj sadržava sve što je potrebno za ugodan boravak. Kuhinja je dobro opremljena. Kupaonice je funkcionalna iako u današnje vrijeme bi se mogla malo bolje urediti. Domaćin je ljubazan i uvijek dostupan ako ima kakvih problema.

Marija

December 2022

Sobe

Rezervacija

Najpogostejša vprašanja

Brezplačno parkirišče je urejeno na notranjem dvorišču stavbe.

Ob potrditvi rezervacije prejmete navodila za samostojen vstop, ključi se nahajajo v škatlici za ključe (t.i. ‘keybox’) ob vstopu v stavbo.

Pišite nam