150 steps to the main square

Dobrodošli v ”150 steps to the main square”, kompleksu treh prenovljenih stanovanj na eni najživahnejših  ulic v središču Ljubljane, le nekaj korakov stran od reke Ljubljanice. Vsako stanovanje je opremljeno z mini kuhinjo in kopalnico. Stavba vključuje tudi zasebno zeleno dvorišče in bar, ki vam nudita dodatno udobje med vašim bivanjem.

Na voljo so trije apartmaji, primerni tako za manjše skupine kot tudi družbe do 8 oseb. Eno stanovanje sprejme 4 osebe, medtem ko sta drugi dve enoti primerni za 2 osebi.

Uživajte v udobju teh prenovljenih stanovanj, ki vam omogočajo bližino vseh glavnih znamenitosti Ljubljane, živahnih restavracij, barov ter številnih trgovin. ”150 steps to the main square”vam bo nudil prijeten in sproščujoč oddih v samem središču mesta.

V SREDIŠČU DOGAJANJA

ZELENO DVORIŠČE

PRILJUBLJENO
MED
POTNIKI

Mnenja strank

Great location, nice stone walls, easy check in, good shower, very clean.

Michael

Oktober 2022

Good host and perfect location

Amir

Avgust 2022

Super cute & charming apartment right in the city center. Bed and shower are excellent, even the kitchen has everything you need for 2-3 days in Ljubljana. Shower gel & shampoo are even provided.

Lorena

Oktober 2022

Sobe

Rezervacija

Najpogostejša vprašanja

Parkirate lahko v garažni hiši Arze (15 eur na dan) ali v garažni hiši Fornače (24 eur na dan).

Ob potrditvi rezervacije prejmete navodila za samostojen vstop, ključi se nahajajo v škatlici za ključe (t.i. ‘keybox’) ob vstopu v stavbo.

Pišite nam