Apt on main square

Čarobno stanovanje ”Apt on Main Square” se nahaja v samem središču mesta, tik nad Prešernovim trgom. Ta prikupen in vabljiv kotiček ponuja popolno udobje za vašo prestolniško izkušnjo.

Stanovanje je locirano na prvem nadstropju stare zgradbe, ki je značilna za mestno jedro, zato dvigala ni. Dekor in pohištvo sta preprosta, a elegantna, kar stanovanje naredi posebno, prijetno in udobno.

Kuhinja je dobro opremljena, kar vam omogoča pripravo okusnih obrokov po vašem okusu. Tudi v kopalnici najdete vse potrebno, da se boste po napornem dnevu počutili osvežene in sproščene.

”Apt on Main Square” z veseljem sprejme tudi vaše kosmatince. Hišni ljubljenčki so več kot dobrodošli in se bodo tudi sami počutili kot doma.

Stanovanje je idealno za bivanje do 2 oseb, kar vam omogoča intimno in udobno izkušnjo. Popolnoma boste lahko uživali v središču mesta, se sprehodili po slikovitem Prešernovem trgu ter se pustili prevzeti čarobnosti prestolnice.

Ne zamudite priložnosti, da doživite čar Ljubljane z bivanjem v prijetnem stanovanju ”Apt on Main Square”.

V SREDIŠČU DOGAJANJA

HIŠNI LJUBLJENČKI DOBRODOŠLI

PRILJUBLJENO
MED
POTNIKI

Mnenja strank

Cozy little appartment. Easy Checkin and communication to the host. The location is a dream you in the city center within 2-5 minutes of walking!

Christoper

September 2022

This cozy apartment is ideally located right in the center of town. The apartment is charming and clean with a great hot shower. This location is ideal for visiting beautiful Slovenia.

Tehya

September 2022

Very nice appartment that has everything you need if you spend a couple of days in Ljubljana. Location is just perfect: the old town, central market and basically all the main attractions are right outside your doorstep, yet it wasn’t noisy at all. We really enjoyed our stay.

Theresa

September 2022

Sobe

Rezervacija

Najpogostejša vprašanja

Parkirate lahko v garažni hiši Arze (15 eur na dan) ali v garažni hiši Fornače (24 eur na dan).

Ob potrditvi rezervacije prejmete navodila za samostojen vstop, ključi se nahajajo v škatlici za ključe (t.i. ‘keybox’) ob vstopu v stavbo.

Pišite nam