Woody – comfy apartment in Šiška

Woody comfy je popolnoma prenovljeno stanovanje z visoko kvalitetno in sodobno dizajnersko opremo, ki se nahaja v Šiški, enem izmed najbolj priljubljenih predelov Ljubljane. Park Tivoli se nahaja čez cesto in vam nudi odlično priložnost za jutranji sprehod in občudovanje ljubljanskega zelenja. Jutranja kava na butičnem balkonu 3. nadstropja je nekaj neprecenljivega. Če pridete z avtom, je na voljo parkiranje na ulici (brezplačno od pon-pet po 17.00 uri, v soboto po 13.00 ter nedelje in prazniki cel dan).

Primerno je za bivanje 2 oseb.

BLIŽINA CENTRA
IN SPREHAJALNIH
POVRŠIN

MODERN DIZAJN

BALKON Z
RAZGLEDOM

Mnenja strank

Vse, kot je navedeno, soba čista, podrobna navodila za prijavo.

Anna

Avgust 2022

Stanovanje je zelo lepo in čisto, območje ni zelo zanimivo, vendar pa je po drugi strani zelo blizu avtoceste in ima vključeno parkirišče. Do središča Ljubljane lahko pridete tudi z avtomobilom.

Jan

Maj 2022

Dobra vrednost za denar.

Lukas

November 2022

Sobe

Rezervacija

    Najpogostejša vprašanja

    Parkirate lahko na ulici tik ob stavbi (brezplačno vsak delovnik med 17:00 in 07:00 uro ter med vikendi in prazniki), 100 m stran pa se nahaja tudi veliko parkirišče v sklopu parka Tivoli (proti plačilu).

    Ob potrditvi rezervacije prejmete navodila za samostojen vstop, ključi se nahajajo v škatlici za ključe (t.i. ‘keybox’) ob vstopu v stavbo.

    Pišite nam