Pavi luxury apartment

Ljubljana

Predstavljamo vam razkošno opremljen penthouse ”Pavi luxury apartment”, ki vam bo omogočil vrhunsko doživetje bivanja v Ljubljani. Sodobno zasnovan apartma se nahaja na vrhu elegantne stavbe in vas bo navdušil s svojimi ekskluzivnimi elementi.

Eden izmed vrhuncev apartmaja je zasebna terasa s čudovitim bazenom, kjer se boste lahko osvežili in sprostili v objemu sončnih žarkov. Poleg tega sta na voljo tudi turška in finska savna, ki vam bosta nudili popolno sprostitev po dolgem dnevu raziskovanja mesta.

Penthouse ”Pavi luxury apartment” vam zagotavlja zasebno parkirišče in dvigalo, ki vas bo pripeljalo neposredno od parkirišča do vhoda v stanovanje, kar vam zagotavlja udoben in enostaven dostop.

Notranjost apartmaja je opremljena s prefinjenim okusom in vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo ter prostorno dnevno-bivalno sobo, ki se odpira na čudovito teraso. Vsaka od dveh spalnic ima svojo kopalnico, kar vam zagotavlja maksimalno udobje in zasebnost med bivanjem.

Za dodatno razvajanje lahko naročite sobno postrežbo iz ene najboljših ljubljanskih restavracij – Ošterije Pr’Noni. Uživajte v kulinaričnih dobrotah, ne da bi zapustili udobje vašega apartmaja.

Penthouse ”Pavi luxury apartment” je primeren za bivanje do 5 oseb, idealen pa je tudi za večja druženja. Ne glede na to, ali ste v Ljubljani poslovno ali turistično, vam bo ta vrhunski apartma zagotovil nepozabno in udobno izkušnjo. Z le manj kot 5 km oddaljenostjo od centra mesta imate hiter in enostaven dostop do vseh glavnih atrakcij in znamenitosti.

Pridružite se nam v penthouseu ”Pavi luxury apartment” in doživite vrhunsko udobje ter razkošje med vašim obiskom v Ljubljani.

  • RAZKOŠNO

  • ZASEBNI BAZEN

  • ROOM SERVICE