New episode – apartment with private parking

Stanovanje ‘New episode’ je popolna izbira za ljudi, ki želijo uživati v udobnem bivanju v Ljubljani. Nahaja se na izjemni lokaciji, tik pred začetkom peš cone, kar pomeni, da boste v manj kot 10 minutah lahko raziskovali čarobno reko Ljubljanico ali se sprehodili do čudovitega parka Tivoli.

Ena najstarejših ljubljanskih tradicionalnih restavracij s slovensko kulinariko, Slovenska hiša Figovec, je le nekaj korakov stran od stanovanja. Tu se boste lahko razvajali s pristnimi slovenskimi jedmi in uživali v edinstvenem vzdušju. Poleg tega so tudi vse glavne znamenitosti mesta, kot so Zmajski most, Ljubljanski grad, Tromostovje, Prešernov trg, osrednja tržnica in Mestna hiša, le nekaj minut stran. To vam omogoča enostaven dostop do bogate kulturne in zgodovinske dediščine Ljubljane.

Po dolgem dnevu raziskovanja se boste lahko vrnili v udobno stanovanje, primerno za bivanje do 3 oseb. Tukaj boste našli vse potrebno za prijetno in sproščujoče bivanje. Poleg tega vam stanovanje nudi tudi brezplačno parkirno mesto, kar je velika prednost v mestu, kjer je parkiranje lahko velik izziv.

Ne zamudite priložnosti, da doživite vse, kar Ljubljana ponuja, medtem ko se počutite kot doma v stanovanju ‘New episode’.

  • V BLIŽINI CENTRA

  • BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

  • KLIMATSKA NAPRAVA