Kamr’ca apartments

Dobrodošli v Kamr’ci! S svojo izjemno lokacijo, samo 8 km od Ljubljanskega gradu, vam ponujamo udobno in prijetno bivanje.

Kamr’ca vam nudi več popolnoma prenovljenih sob različnih velikosti. Največji dve sobi imata celo majhno kuhinjo, kar je idealno za daljše bivanje ali za tiste, ki si želite pripraviti lastne obroke.

Vsi apartmaji so opremljeni z klimatsko napravo in televizorjem s kabelskimi kanali. Poleg tega imajo vse enote tudi popolnoma opremljeno zasebno kopalnico s prho in pripomočki za osebno higieno, kar vam zagotavlja, da se boste po napornem dnevu v mesu lahko sprostili v prijetnem okolju.

Naša nastanitev je primerna tudi za večje družbe, saj imamo na voljo 6 sob, ki sprejmejo 2-3 osebe. Tako lahko skupaj z vašo družbo do 14 oseb uživate v udobnem in gostoljubnem okolju Kamr’ce. Parkirno mesto pred stavbo je zagotovljeno za vse.

Pri nas vam nudimo tudi možnost najema avtomobilov in koles, da lahko raziskujete kotičke Ljubljane in okolice v vašem lastnem tempu.

Samo 4 km stran se nahaja BTC City, eno največjih nakupovalnih središč v regiji. Ljubljansko letališče je od nas oddaljeno 34 km za vas pa lahko organiziramo tudi prevoz.

  • BLIŽINA OBVOZNICE

  • MODERNI MINIMALIZEM

  • ZASEBNO PARKIRIŠČE