Epicenter – rooms with terrace

Dobrodošli v našem čudovitem stanovanju v središču Ljubljane, ki je kot nalašč za vaše bivanje med raziskovanjem mesta! Prenovljene sobe vas bodo očarale s svojim šarmom in udobjem. Nahajamo se le nekaj korakov stran od slikovite Ljubljanice in živahne Trubarjeve ulice.

Naša stavba je ena najstarejših v Ljubljani, kar ji daje poseben zgodovinski čar. Poleg tega pa vam nudimo tudi lastno teraso, kjer se lahko sprostite in uživate. Sobe so opremljene v vintage slogu, ki ustvarja prijetno in domače vzdušje. Najboljše od vsega je, da ste le kratek sprehod stran od vseh glavnih znamenitosti, kot so Zmajski most, Ljubljanski grad, Tromostovje, Prešernov trg, tržnica in Mestna hiša.

Lokacija našega stanovanja je idealna tudi za manjše skupine ali družbe do 6 oseb, saj imamo na voljo 3 sobe, vsaka sprejme 2 osebi. Ne glede na to, ali potujete s prijatelji ali družino, boste zagotovo uživali v udobnih sobah in bližini vseh pomembnih znamenitosti ter številnih restavracij, barov in manjših trgovin v okolici.

Pridite in doživite Ljubljano na najbolj pristen način z udobjem našega stanovanja, ki vam bo omogočilo popolno doživetje mesta!

  • V SREDIŠČU DOGAJANJA

  • TERASA ZA GOSTE

  • UDOBNA LEŽIŠČA