Cosy Friday – stylish apartment in Šiška

Predstavljamo vam čudovito prenovljeno stanovanje visoke kakovosti in sodobnega dizajna, ki se nahaja v Šiški, enem izmed najbolj priljubljenih predelov Ljubljane. Stanovanje je idealno za ljudi, ki si želijo udobnega in privlačnega bivanja v neposredni bližini središča mesta.

Notranja oprema je premišljeno izbrana in ustvarja svež in sodoben ambient, ki vas bo očaral že ob prvem pogledu. Prostorna dnevna soba je opremljena z udobno sedežno garnituro, kjer se boste sprostili po dolgem dnevu raziskovanja mesta, lahko pa služi tudi kot dodatno ležišče.

V kuhinji boste našli moderne kuhinjske aparate, ki vam bodo omogočili pripravo vseh okusnih obrokov.

Največja prednost tega stanovanja je njegova odlična lokacija. Park Tivoli je le čez cesto, kar vam omogoča, da vsako jutro uživate v sproščujočem sprehodu skozi čudovito zelenje Ljubljane. Najbližje trgovine z živili, pekarne in bari so le 3 minute hoje stran, kar vam bo omogočilo enostaven dostop do vsega, kar potrebujete med vašim bivanjem.

To stanovanje je idealno za tri osebe, ki želijo uživati v udobju, kakovosti in bližini vseh znamenitosti Ljubljane. Ne glede na to, ali ste tu za kratek oddih ali daljše obdobje, vas bo to stanovanje navdušilo s svojo gostoljubnostjo in udobjem.

  • MODERNO

  • V PRITLIČJU

  • BLIŽINA CENTRA IN SPREHAJALNIH POVRŠIN